Nyhetsbrev Julen 2021

Aktuellt för dig i bilbranschen. 
Julen 2021
GOD JUL OCH TACK FÖR I ÅR! 
Vi på Nordic Wheels tackar för i år och önskar God Jul.
Hej alla och tack för att ni läser vårt nyhetsbrev "News On Wheels". 

Låt mig först av allt rikta ett stort tack för i år, till alla våra kunder över hela Sverige. Trots allt har vi haft en bra orderingång från de flesta av er.  
Men jag gissar att ni - precis som vi - haft ett minst sagt konstigt år. Uteblivna leveranser och Coronarestriktioner har ställt en hel del affärer på huvudet för de flesta av oss. Detta har i sin tur skapat andra problem och konstigheter som vi har fått reda ut vartefter på våra egna sätt. 
Och när vi nu trodde att vi kunde se ljuset i tunneln, kommer Omikron och kastar oss tillbaka i ovisshet igen. Hur länge ska detta fortsätta? 
Men på något konstigt sätt har faktiskt ändå många affärer kunnat genomföras: coronakrisen drabbar ju oss alla olika mycket. 
Låt oss hoppas på att 2022 blir året då Covid-19 viruset försvinner och att vi kan återgå till mer normala liv, både privat och vad gäller affärerna. 

Nu hoppas jag dessutom att ni alla - kunder, leverantörer, andra affärspartners och - inte minst - våra egna anställda, ska få en riktigt god och avkopplande Jul och Nyårshelg. Det är förstås en riktig "arbetsgivarjul", men en del dagar extra ledigt ska det väl i alla fall bli, hoppas jag. 
God Jul, Gott Nytt År och stort tack för det här året, säger alla vi på Nordic Wheels. 

Claudio Menchini, VD Nordic Wheels

 
JULEN ÄR BARNENS HÖGTID! 
Även om vi själva tycker att vi har haft ett par riktigt besvärliga år med Coronapandemin, är det många gånger ingenting mot när man jämför med hur många barn lever sina liv, oavsett pandemi eller inte. Där kanske fattigdom, utanförskap, missbruk och våld i familjen är dagligen närvarande. 
Mitt i vår stressade vardag tycker vi på Nordic Wheels att vi alla bör stanna upp en stund och skicka en tanke till dom som har det väsentligt sämre än vi själva i sina liv. Inte minst nu när vi närmar oss Julen, som ska vara en glädjens högtid. Helst med barnen i centrum. 
Vi skänker i år en summa pengar till BRIS - Barnens Rätt I Samhället, vilken vi hoppas ska komma många barn till glädje och hjälpa dem till ett lite bättre liv och ljusare framtid. 
Hoppas du känner dig delaktig i den gåvan. 

God Jul från alla oss på Nordic Wheels! 

 

VÅRA ÖPPETTIDER UNDER HELGERNA
Som de flesta företag jobbar vi lite speciella tider under helgerna. Så här gör vi: 

Vecka 51
23/12; öppet kl 7-15
Julafton Stängt
 
Vecka 52
27-30/12; öppet kl 7-16
Nyårsafton Stängt
 
Vecka 1
3-5/1; öppet kl 7-16
Trettondagen Stängt
7/1; öppet kl 07-16
 

MÅNADENS FAQ: 
Den vanligaste frågan som vi fått från våra kunder unde den senaste tiden:

"Har ni öppet även i mellandagarna?"

Ja, vi har öppet nästan som vanligt, frånsett att vi har stängt på jul- och nyårsafton förstås. Ändrade öppettider i övrigt - se ovan. 
 
HÖR DU TILL DOM SOM ÄNNU
INTE TESTAT VÅR WEBBSHOP? 
DET ÄR RIKTIGT ENKELT ATT PROVA. 
MAILA OSS HÄR NEDANFÖR
SÅ FÅR DU ETT INLOGG!
Har du hört talas om Nordic Wheels och vår populära webbshop, men ännu inte testat själv? Då är det kanske dags för det nu? Det är nämligen barnsligt enkelt att hitta rätt, välja och beställa, hos Nordic Wheels.
Vissa saker tror man inte riktigt på förrän man har egen erfarenhet av dem. Så ta några minuter av din arbetsdag till att klicka runt och göra en testbeställning. Så ser du själv hur enkelt det är och hur snabbt det går. Självklart kommer sedan leveransen med raketfart till din lastkaj.
Merförsäljning kan inte bli enklare!
Välj mellan vår app i smartphone och läsplatta, eller surfa in på nordicwheels.se med din dator.

Klicka på länken nedan och skicka mailet, så kommer inlogg direkt. 

 
JAG VILL HA ETT TESTINLOGG
VÄLKOMMEN TILL VÅR WEBBSHOP!
Kan du inte läsa detta nyhetsbrev korrekt i din e-post?
Klicka här för att öppna i din webbläsare

Copyright © 2021 Nordic Wheels. All rights reserved.

News on Wheels är ett nyhetsbrev från Nordic Wheels. 
Vår adress:
info@nordicwheels.se
Vill du ändra hur du får dessa email?
du kan uppdatera dina preferenser eller avsluta din prenumeration
Email Marketing Powered by Mailchimp