Nyhetsbrev Maj 2020

News on Wheels
SOMMAR BETYDER
HUSBILAR OCH SLÄPVAGNAR
PÅ RULL! 
Räkna med efterfrågan på däck och kompletta hjul till både husbilar, husvagnar och släpkärror inför och under sommaren. Nordic Wheels levererar oftast över natten. 

För vissa betyder sommaren semester och härliga resor. För andra betyder den tid att fixa, renovera och bygga. Den här sommaren är det för många "HEMESTER" som gäller, och för den som vill fara runt i sommar utan att behöva ta in på hotell, är förstås husbilen eller husvagnen den perfekta lösningen. Och den som ska bygga om sommarstugan behöver ofta ha en bra släpvagn att frakta grejor på.
Covid-19 eller ej - däck och hjul till många olika typer av fordon kommer att behövas även under sommaren. Av alla de husbilar och -vagnar och släpkärror som nu tas fram ur vintervilan, behöver många få sina däck kollade och kanske utbytta. En delmarknad som inte är att förakta.  
Och i dessa tider, när nybilsmarknaden är neråt, är det ju en bra idé att satsa lite extra på allt annat som rullar på vägarna. 
För du vet väl att Nordic Wheels inte bara erbjuder däck och kompletta hjul till personbilar? Vi har även det mesta till många andra typer av fordon. 
Hör av dig så hjälper vi dig och din kund att hitta rätt bland dimensionerna! 

NORDIC WHEELS HAR DET MESTA TILL DE FLESTA!
Du visste väl att Nordic Wheels inte bara säljer däck, fälgar och kompletta hjul, till personbilar? Här kan du hitta det mesta till de flesta rullande fordon. Utom kanske däck till skottkärror, cyklar och dragsters. Välkommen att testa! 
BESTÄLL ETT EGET INLOGG HÄR!

MÅNADENS FAQ:

"HAR CORONAEPIDEMIN PÅVERKAT
ERA LEVERANSTIDER?"


- Nej, faktiskt inte alls. Vi har stora lager och bra varuförsörjning från våra leverantörer så det rullar på som vanligt. Vanligtvis leverans dagen efter.
Kan vara lite längre till vissa orter i Norrland.
 
 

SISTA KAMPANJVECKAN: 
Under maj månad erbjuder Nordic Wheels fri frakt på alla leveranser inom Sverige. 
Oavsett om ditt företag har mindre eller större problem med affärerna just nu i pandemitider, ger vi på Nordic Wheels ett litet bidrag till enkel merförsäljning genom att erbjuda leveranser utan fraktkostnad, under hela maj månad. 
Inte minst för alla som nu lägger extra stor vikt på att sälja begagnade bilar, är Nordic Wheels en bra leverantörspartner, eftersom vi snabbt kan leverera de flesta dimensioner till de flesta bilmärken på marknaden. 
Ett uddamärke med slitna sommardäck i beg-hallen eller en nybilsleverans som behöver vinterhjul snabbt - Nordic Wheels är alltid redo för dig och din bilaffär. 

 
JA, JAG VILL BESTÄLLA FRAKTFRITT!
BESTÄLL ETT EGET INLOGG HÄR!
VARFÖR KÖR EN KVARTS MILJON BILAR MED VINTERDÄCK PÅ SOMMAREN? - TROTS RISKERNA!?
En däckrazzia under hösten 2019, visade att ca 250.000 bilar i Sverige
kör runt med vinterdäck på sommaren. 

Ställer man frågan om vilken som är den viktigaste egenskapen hos ett sommardäck, i en enkät till svenska bilägare, är det oftast säkerheten som sätts i första rummet. Men i verkligheten är det lite annorlunda.
Det visade en däckrazzia hösten 2019 som indikerade att så många som en kvarts miljon fordon, kör på dubbfria vinterdäck under sommarhalvåret. 
Längre bromssträcka, snabbt slitage och sämre vägegenskaper, är bara några av de negativa effekterna av att köra med fel typ av däck. 
Nokian Tyres lät göra en undersökning för att reda ut vad som gäller. 

LÄS HELA ARTIKELN HÄR!
HÄR ÄR TRE RIKTIGA
HÖJDARE FRÅN NOKIAN
- FÖR SÄKER SOMMARKÖRNING:  
Sommardäcken från Nokian håller riktigt hög klass. Hakka Blue hamnade nyligen på en hedrande andraplats i Teknikens Världs stora test av sommardäck. Hakka 2 hamnade på delad tredjeplats i Aftonbladets test av sommardäck, nyligen.
 
LÄS MER OM NOKIANS SOMMARDÄCK, HÄR!