Nyhetsbrev Juni 2020

News on Wheels
VI ÖNSKAR ALLA VÅRA KUNDER
OCH SAMARBETSPARTNERS
EN RIKTIGT BRA SOMMAR
OCH SKÖN SEMESTER!

Vi på Nordic Wheels hoppas nu att alla våra kunder och samarbetspartners - trots Coronaepidemin - kommer att få en härlig och avkopplande ledighet i sommar. Även om semesterresan inte går utomlands i år, finns det goda möjligheter till rekreation och sköna stunder på hemmaplan. Sverige är ju fantastiskt på många sätt, inte minst på sommaren.
Och glöm inte att vanlig vila - t ex ligga i en hängmatta - ofta är en underskattad form av sysselsättning på sommaren. 
Låt oss hoppas att vi kan återgå till lite mer normala omständigheter efter sommaren.
Under tiden håller vi öppet och står beredda att leverera som vanligt!
Trevlig sommar! 

 
Det är inte alla som byter till sommardäck när det är dags. Undersökningar visar att så många som 250.000 bilister kör med vinterdäcken även på sommaren. Ett val som är mindre bra för miljö och säkerhet. 
Har DU nån gång kört med odubbade vinterdäck på sommaren? 
Ellinor Reutland
Kundutvecklare, Vroom
- Nej, aldrig faktiskt. Och jag vet på rak arm inte någon bekant som gör det heller. Jag är väldigt laglydig och byter alltid hjul när man ska. 
 
Caroline Hjorth Elfving
PR & marknadsföring, MrCap, Stockholm
- Nej det har jag inte. Jag fick min första bil bara för några år sedan. Innan dess körde jag mina föräldrars bil och dom är väldigt noga med att byta hjul i rätt tid. 
Malin Holmqvist,
Kundutvecklare, Vroom 
- Nej det har jag aldrig gjort, Inte ens med min första bil. Jag har alltid bytt i tid. 
Men när jag jobbade som bilsäljare såg jag ibland riktiga skräckexempel på bilar med vinterdäck på sommaren. 

 
Magnus Bengtsson
Oberende besiktnings-/värderingsman förordnad av Sveriges Handelskamrar 
- Jag det har jag faktiskt, för många år sen. Det finns ju något som marknadsförts som ”Året-runt-däck”. Och det körde jag på när jag var ung och kassan var skral. Nu vet jag att det inte var ett särskilt lyckat val. 

SOMMARÖPPET!

Vi är igång och håller öppet hela sommaren för att du ska kunna göra bra affärer och sälja kompletta hjul och däck till dina kunder även i semestertider.
Trots Corona har vi en bra lagersituation och fungerande distribution. Och levererar därför som vanligt - oftast dagen efter beställningen. 
Så det är bara att klicka in och beställa som du brukar!
Ha en lönsam sommar-merförsäljning!

NOKIAN FÖRSTA DÄCKTILLVERKAREN I VÄRLDEN MED ATT FÅ SINA KLIMATMÅL GODKÄNDA ENLIGT PARISAVTALET. 
Nokian Tyres har framgångar i sitt miljöarbete. 

Som första däcktillverkaren i världen har Nokian fått sina klimatmål godkända av ansedda Science Based Targets Initiative vilket är ett gemensamt projekt med deltagare från några av de största miljöorganisationerna i världen.
Nokian Tyres omfattande mål för minskningen av växthusgaser i sin produktion baseras på 1,5 graders uppvärmningsmål, som enligt de senaste klimatråden är gränsen för att kunna hindra de mest skadliga klimatförändringarna.
Vi på Nordic Wheels är glada att kunna distribuera produkterna från Nokian Tyres, vilka ligger i linje med arbetet för ett bättre klimat på jorden.
LÄS MER HÄR