Nyhetsbrev Augusti 2020

News on Wheels
NU ÄR VI PÅ PLATS MED NYA LAGRET! 
Från Rosersberg norr om Stockholm når vi nu alla våra kunder med riktigt snabba leveranser. Vi jobbar också på att få till "samma-dag-leveranser" för närområdet. 

Vi har nu ägnat nästan hela våren och sommaren åt att flytta alla våra däck, fälgar, maskiner och inventarier från Karlstad till Rosersberg norr om Stockholm. Och nu - efter 50 fulla långtradare - är äntligen allt på plats. Det återstår förstås lite finjustering av några rutiner, men på det stora hela är vi "up and running"!
Som vanligt levererar vi lösa däck och kompletta hjul "över natten" till de flesta orter i Sverige. (Kan ta ytterligare en dag för kunderna i Norrland). 
En effekt av att vi nu finns i Rosersberg, kommer troligen att bli att vi snart kan erbjuda "samma-dag-leveranser" av lösa däck till våra kunder i Stockholm Uppsala och Södertälje. Vi återkommer till det så snart det är klart att rullas ut. 
I slutet av september kommer "News On Wheels" att berätta mer om nya lagret och hur det fungerar. 

 
HAR DU INTE TESTAT VÅR WEBBSHOP? 
NU ÄR DET ENKLARE
ÄN NÅGONSIN ATT PROVA. 
KLICKA HÄR NEDANFÖR
SÅ FÅR DU ETT INLOGG DIREKT!
Har du hört talas om Nordic Wheels och vår populära webbshop, men ännu inte testat själv? Då är det kanske dags för det nu? Det är nämligen barnsligt enkelt att hitta rätt, välja och beställa, hos Nordic Wheels.
Vissa saker tror man inte riktigt på förrän man har egen erfarenhet av dem. Så ta några minuter av din arbetsdag till att klicka runt och göra en testbeställning. Så ser du själv hur enkelt det är och hur snabbt det går. Självklart kommer sedan leveransen med raketfart till din lastkaj.
Merförsäljning kan inte bli enklare!
Välj mellan vår app i smartphone och läsplatta, eller surfa in på nordicwheels.se med din dator.

Klicka på länken nedan och skicka mailet, så kommer inlogg direkt. 

 
JAG VILL HA ETT TESTINLOGG

JUKKA MOISIO
NY VD FÖR
NOKIAN TYRES


Från och med maj 2020 är Jukka Moisio ny VD för Nokian Tyres PLC. Han har erfarenheter från en lång, framgångsrik karriär inom en rad ledande befattningar i finska och internationella företag. 
- Jag ser fram emot att få arbeta med Nokian Tyres-teamet och skapa framgångar tillsammans med våra befintliga och nya kunder, säger Jukka Moisio.

 
HAKKAPELIITTA 9
- ETT RESULTAT AV HUNDRA DÄCKPROFFS UTVECKLINGSARBETE UNDER FYRA ÅR 
Hakkapeliitta 9 - ett av marknadens allra bästa vinterdäck. Ett däck som har gjort miljontals bilresor i snö och på is, väsentligt säkrare för många människor. Under åren har Nokian Tyres jobbat hårt och målmedvetet med forskning, testning och produktutveckling, för att kunna ligga i topp när det gäller kvalitet och funktionalitet. 

Men som återförsäljare och konsument tänker man kanske inte på allt utvecklingsarbete som ligger bakom. Det är t ex hundratals däckproffs som i flera år har ägnat det mesta av sin tid åt att ta fram det bästa som tekniken tillåter. 
Läs gärna den intressanta storyn bakom hur ett av marknadens bästa däck kom till. 
Klicka på knappen under bilderna! Trevlig läsning. 
SÅ HÄR KOM HAKKAPELIITTA 9 TILL!